Week 34

Na een regen en stormachtige zondag de hele dag binnenzeten  te hebben was het de rest van de week heerlijk weer op Texel. De dinsdag  hebben we weer een flinke een strandwandeling gemaakt. Tijdens een van de rustperioden hebben we prachtige foto's gemaakt in de duinen die ik jullie zeker niet wil onthouden. Want fotogeniek is DeeJay zeker. 

Een heerlijke week hebben we gehad op Texel en zijn zo verschrikkelijk blij dat DeeJay zich zo goed heeft gedragen dat we dit zeker vaker gaan doen.  Thuisgekomen was het ook heerlijk weer met tropische temperaturen. Ron had het zwembadje weer geprobeerd op te blazen, maar daar zaten zo veel gaten in dat Paula na een half uur de slang maar uit het blauw aangelopen gezicht van Rob heeft getrokken en hem een nieuw zwembadje heeft laten kopen.

Gelukkig had de winkel in ons dorp een badje naar wens zodat we niet naar de grote stad hoefde. Na het badje van lucht en water te hebben voorzien waren we er klaar voor om de kleinkinderen te ontvangen. Dit badje vond DeeJay toch ook wel heel erg interessant en na enkele mislukte pogingen kreeg hij de sprong over de rand te pakken en het zwembad was voor hem. Heerlijk vond hij het om met de kleinkinderen het badje te delen en de hele middag heeft hij gespeeld en gespetterd.

Zondag was een grote dag voor DeeJay.  Kitty Molenaar heeft alle pups van het nest van Jaylin uitgenodigd voor een soort reünie. Net zoals bij het puppy kijken hebben we Ilana opgehaald en zijn we naar Oosterblokker gereden. Wat een welkom van alle blondjes die ons luid blaffend welkom heetten. DeeJay vond het in ieder geval geweldig, samen met broertje Sem had hij het voorzien op Faya, die net verlost van haar pups nu twee opgeschoten puber mannetjes achter haar aankreeg. Je zag de hormonen werken bij deze twee kleine boefjes, maar met wat gegrom en enkele blaffen en rake beten wist Faya aardig de baas te blijven over deze rakkers.

Ook kwamen Bas, Charly en Cinta er nog bij. Wat een verscheidenheid aan gewicht en grootte, maar allemaal dat verschrikkelijk lieve koppie. Gezellig gepraat met alle eigenaren en wat gekroeld met alle honden.

Ook kregen we nog wat goede tips van Kitty over het enten en wormenkuur. Dit gaan onze dierenartsen niet leuk vinden, die kunnen hun bestelde BMW's wel gedag zeggen wat dat gaat echt wat langer duren.... We kregen ook een kleine demonstratie trimmen. Ook waren Diana (Commentrix en trouwe lezer van onze website) en Paul er nog even, dus even lekker bijgekletst. Een hele gezellige dag geweest, perfect georganiseert door Kitty en haar blondjes van The Golden Challenge.

 

Volgende week meer....................