Week 32

DeeJay is weer helemaal opgeknapt en is weer levendig als vanouds. Gelukkig maar, want dan kan hij lekker mee naar Texel. De reis ging voorspoedig zonder wagenziekte en zelf op de boot ging het goed. We hebben best wel een hoop honden in huis gehad, maar een socialere en gemakkelijkere hond als DeeJay hebben we nog nooit gehad. 


Overal nemen we hem mee naar toe en overal gedraagd hij zich precies zoals wij dat wensen. In restaurants gaat hij rustig aan mijn zijde liggen en gaat liggen slapen tot we weg gaan, in museums gedraagd hij zich keurig, zelfs een beetje geïnteresseerd in de spullen die tentoongesteld worden. Op het vliegveld heeft hij geen angst voor de vliegtuiggeluiden en op de garnalenboot is hij relaxed en wild opspattend water  en de vreemde geluiden doen hem helemaal niks. 


Tegenprestatie van ons is dat we dagelijks een flinke strandwandeling maken. Heerlijk vindt hij dat. Zodra we aan de duintop zijn laten we hem vrij en dan gaat hij heerlijk op zoek naar speelvriendjes die daar volop aanwezig zijn. Het weekend zijn Michel en Mariska met de kinderen op bezoek gekomen en ook dat vond DeeJay geweldig. 


Hij is gek op de kleintjes en vind het leuk om met ze te spelen. Nou, gezellig was het zeker met best wel redelijk weer. Alleen zondag heeft het de hele dag geregend en na afscheid van Michel en Mariska en de kleintjes te hebben genomen zijn we maar een filmpje wezen kijken en DeeJay heeft heerlijk op zijn kleedje liggen slapen. 


Maandag was het prachtig weer en hebben we een strandwandeling van 7 km gemaakt van paal 21 naar paal 17 en terug. Wat een geluk dat paal 17 toevallig een heerlijke eettent is. De overtollige calorieën zijn  er op de terugweg weer afgelopen. DeeJay heeft daar allemaal niets mee, en rent en speelt er vrolijk op los terwijl hij toch in de gaten blijft houden of de bazen niet te ver weg lopen, want dan komt hij in volle snelheid achter ons aan galopperen. We proberen hem zo veel mogelijk op het harde zand aan de waterlijn te laten lopen, want het mulle zand is niet zo goed voor zijn heupen die nog volop in de groei zijn. Iedereen is stapelgek op onze idioot en wil hem graag aaien en kroelen. 


Gisteren hebben we van Kitty een uitnodiging gekregen voor een terugkomdag voor de pups van Jaylin, wat ons erg gezellig lijkt en waar we zeker heengaan. Kunnen we een een stel van die idioten bij elkaar zien. Van Jaylin en Sem horen we vaak leuke verhalen, maar ik ben best nieuwsgierig of de andere pups net zo opgroeien met dezelfde leuke verhalen. Ik ben benieuwd.

Volgende week meer..........