September 2015

Het wordt steeds moeilijker om een leuk verhaal te schrijven aangezien DeeJay zijn dagelijkse routine te pakken heeft. Het blijft natuurlijk wel een clown en probeert ons aan alle kanten uit. DeeJay zijn eerste verjaardag hebben we uitgebreid gevierd, al zijn vriendjes en vriendinnetjes waren er bij.


Op het strand is hij op zijn best en kan hij al zijn vaardigheden oefenen.  Afgelopen week zijn we naar de dierenarts geweest om de HD en ED onderzoeken te doen. Hierbij worden röntgenfoto's gemaakt van heupen en ellebogen welke door de Raad van Beheer moeten worden beoordeeld. De eerste indrukken en het commentaar van de dierenarts zegt al een hoop, maar toch maar even afwachten wat de Raad Van Beheer er van zegt. De dierenarts was vol lof over de foto's en complimenteerde hierbij de fokker van de hond. 


De bench wordt helemaal niet meer gebruikt. 's Avonds wanneer we naar bed gaan, loopt Rob nog de laatste ronde met hem en daarna een paar kluifjes en gaat hij heerlijk op de bank liggen slapen, zonder rottigheid uit te halen. Wanneer Paula boodschappen moet doen of hem op een andere manier alleen thuis moet laten krijgt hij zijn balletje met kluifjes en vermaakt hij zich prima met zijn speelgoed en hij sloopt niets en ligt ook niet te janken. Brave hond. We hebben hem ook geprobeerd te trimmen, en dat lukte redelijk goed. Hij ziet er weer uit als een prinsje. 


Vandaag een onbedoelde superlange boswandeling gemaakt. Het was de bedoeling een rondje Austerlitz te maken, normaal een wandeling van anderhalf uur, helaas hebben we een bewijzeringspaaltje gemist en hebben we 3 uur door de bossen gedwaald. Doodmoe hebben we onze schoenen uitgetrapt en met de benen omhoog, DeeJay is zachtjes naast de tafel buiten in diepe slaap gevallen........


Overal proberen we hem mee naar toe te nemen, hij is erg sociaal en heeft een hoge aaibaarheidsfactor. Iedereen wil hem graag aanhalen en hij vindt die aandacht wel prettig.  Thuis is hij best wel waaks, als er vreemden door de straat lopen laat hij door het grommen en blaffen wel blijken daar niet van gediend te zijn.  Als er aan de deur gebeld wordt reageerd hij amper en gaat achter ons staan kijken wie er aan de deur is. Held op sokken. 

Volgende keer meer ...........